Tuotteet

PEsäpaikoista pulaa

Pönttöjä lisäämällä voimme tukea ja edistää luonnon monimuotoisuutta.

pöntön suojassa

Talven tullen etsitään suojaa ja keväällä pesäpaikkoja. Tutustuminen pönttöihin on siis ympärivuotista. Ajan patina ei lainkaan haittaa, mutta pöntöt on kuitenkin hyvä putsata kerran vuodessa.

luovuutta

Anna luovuutesi loistaa. Koivuvaneria on helppo käsitellä monin eri tavoin. Jaa oma pönttösi meille Instagramissa! #kokoatuotteet

Luontosuhde

Omin käsin viimeistelty pönttö luo vahvan tunnesiteen ja syventää luontosuhdetta.

Koottava Linnunpönttö Ø32mm

Se yleisin pesäkolo eli lentoaukon halkaisijaltaan 32mm. Tämän pöntön todennäköisin asukas on utelias ja seurallinen talitiainen tai pippurinen kirjosieppo, joka palailee huhti-toukokuussa Afrikasta Suomeen.

Koottava Linnunpönttö Ø28mm

Lentoaukoltaan pienistä pöntöistä on pulaa. Todennäköisimpiä asukkaita ovat pienet tiaiset, kuten hömö-, töyhtö-, sini- sekä kuusitiainen.

Hömötiainen ja töyhtötiainen ovat melko ranttuja pesimään valmiissa pöntössä. Niiden mieliksi pönttöä on hyvä täyttää reilusti sahanpurulla tai lahopuuulla. Näin ne pääsevät itse kaivertamaan kolonsa.

Aidosti ekologinen

Tyylikkäät tummat tuotteet istuvat luontevasti luontoon. Kotimainen PEFC-sertifioitu vaneri on saanut pintaan aidosti ympäristöystävällisen Auro 160 kuultomaalin, joka on myrkytön, muoviton, liuotteeton sekä lisäaineeton. Valmiiksi pintakäsitelty on vaivaton vaihtoehto.

Tutustu tarkemmin tuotteisiimme

Voit tilata tai tutustua tuotteisiimme tarkemmin verkkokaupassamme