Tuotteet

pesäpaikoista pulaa

PEsäpaikoista pulaa

Pönttöjä lisäämällä voimme tukea ja edistää luonnon monimuotoisuutta. Koottava linnunpönttö ja lintulauta tuovat myös piristystä pihaan, ja vieläpä täysin ilman työkaluja!

lintujen pesintä

pöntön suojassa

Linnunpöntöt tarjoavat sekä suojaa että pesäpaikkoja. Tutustuminen pönttöihin on ympärivuotista eli aina on hyvä aika kiinnittää lisää linnunpönttöjä puihin.

KO-KO-A tuotteet tekemistä koko perheelle

luovuutta

Anna luovuutesi loistaa. Koivuvaneria on helppo käsitellä monin eri tavoin ja voit tehdä siitä juuri sellaisen kuin sinä haluat. Voit myös valita vaivattoman valmiiksi pintakäsitellyn tuotteen, mikä toimii halutessasi myös pohjamaalina.

KO-KO-A tuotteet luonnonystävältä toiselle® tekemistä koko perheelle

Luontosuhde

Omin käsin viimeistely luo vahvan tunnesiteen ja syventää luontosuhdetta. Lintulauta ja linnunpöntöt pihapiirissä helpottavat tarkkailua ja lajien tunnistamista.

lepakonpönttö lepakko päiväpiilo

Lepakonpönttö

Luonnollinen hyttysimuri puutarhaan tai mökille. Yksi ainoa lepakko voi pyydystää yhden yön aikana jopa lähes 3000 hyönteistä!

Lepakoiden esiintymistä rajoittaa päiväpiilojen puute, joten lepakonpöntön avulla voit houkutella näitä mielenkiintoisia kavereita pihapiiriin.

Lintulaudat

KO-KO-A koottava lintulauta tuo piristystä pihaan! Saatavilla on kahta kokoa, isompi tai sirompi malli.

Lintujen talviruokinta on mukava talvinen harrastus, joka mahdollistaa lintujen tarkkailun ja tunnistamisen lähietäisyydeltä.

Pihapiirissä voi hyvin olla useampi ruokintapaikka, mikä mahdollistaa monipuolisemman kattauksen ja tuo mahdollisesti paikalle laajemman lajikirjon lintuja ruokailemaan.

lintujen ruokinta koottava lintulauta
koottava kotimainen linnunpönttö

Koottava Linnunpönttö Ø32mm

Se yleisin pesäkolo eli lentoaukon halkaisijaltaan 32mm. Tämän pöntön todennäköisin asukas on utelias ja seurallinen talitiainen tai pippurinen kirjosieppo, joka palailee huhti-toukokuussa Afrikasta Suomeen.

KO-KO-A koottava linnunpönttö sopii koko perheen pieneksi rakennusprojektiksi. Kokoaminen on turvallista täysin ilman työkaluja. Valmiin pöntön voi maalata mieleiseksi, mikä antaa suojaa ja tuo samalla oman käden jälkeä!

Tuotetta on saatavilla myös valmiiksi maalattuna.

Koottava Linnunpönttö Ø28mm

Lentoaukoltaan pienistä pöntöistä on pulaa. Todennäköisimpiä asukkaita ovat pienet tiaiset, kuten hömö-, töyhtö-, sini- sekä kuusitiainen.

Hömötiainen ja töyhtötiainen ovat melko ranttuja pesimään valmiissa pöntössä. Niiden mieliksi pönttöä on hyvä täyttää reilusti sahanpurulla tai lahopuuulla. Näin ne pääsevät itse kaivertamaan kolonsa.

Tuotetta on saatavilla myös valmiiksi maalattuna.

kotimainen linnunpönttö diy
koottava linnunpönttö ja lintulauta

Aidosti ekologinen

Tyylikkäät tummat tuotteet istuvat luontevasti luontoon. Kotimainen ympäristösertifioitu vaneri on saanut pintaan aidosti ympäristöystävällisen Auro 160 kuultomaalin, joka on myrkytön, muoviton, liuotteeton sekä lisäaineeton. Valmiiksi pintakäsitelty on vaivaton vaihtoehto. Koottava linnunpönttö ja lintulauta tuovat piristystä pihaan!

Hyvän mielen liikelahjat

Jätä positiivinen muistijälki liikelahjalla. Kotimaiset ekologiset liikelahjat, jotka sopivat kaikille sidosrymille. Mahdollisuus profiloida tuotteet lasermerkkauksella. 

Kysy lisää!

ekologiset liikelahjat

Tutustu tarkemmin tuotteisiimme

Voit tilata tai tutustua tuotteisiimme tarkemmin verkkokaupassamme