Tuotteet

Koottavat linnunpöntöt ja lintulaudat sekä koottava lepakonpönttö

pesäpaikoista pulaa

PEsäpaikoista pulaa

Lahopuiden osuus vaihtelee metsissämme, mikä näkyy myös kolopesijöiden asuntopulana. Linnunpönttö onkin konkreettinen luonnonsuojeluteko.

lintujen pesintä

pöntön suojassa

Linnunpöntöt tarjoavat sekä suojaa että pesäpaikkoja. Tutustuminen pönttöihin on ympärivuotista eli aina on hyvä aika kiinnittää lisää linnunpönttöjä puihin.

KO-KO-A tuotteet tekemistä koko perheelle

luovuutta

Anna luovuutesi loistaa. Koivuvaneria on helppo käsitellä monin eri tavoin ja voit tehdä siitä juuri sellaisen kuin sinä haluat. Voit myös valita vaivattoman valmiiksi pintakäsitellyn tuotteen, mikä toimii halutessasi myös pohjamaalina.

KO-KO-A tuotteet luonnonystävältä toiselle® tekemistä koko perheelle

Luontosuhde

Omin käsin viimeistely luo vahvan tunnesiteen ja syventää luontosuhdetta. Linnunpöntöt ja lintulaudat pihapiirissä helpottavat tarkkailua ja lajien tunnistamista.

Koottava Lintulauta

KO-KO-A koottava lintulauta tuo piristystä pihaan! Saatavilla on kahta kokoa, isompi tai sirompi malli.

Lintujen talviruokinta on mukava talvinen harrastus, joka mahdollistaa lintujen tarkkailun ja tunnistamisen lähietäisyydeltä. Järjestä oma luontolive!

Pihapiirissä voi hyvin olla useampi ruokintapaikka, mikä mahdollistaa monipuolisemman kattauksen ja tuo mahdollisesti paikalle useita eri lintulajeja ruokailemaan.

Hinta: 24,90/29,90€ (sis. alv 24%)

Koottavat lintulaudat lintujen ruokintaan.
lepakonpönttö lepakko päiväpiilo

Koottava Lepakonpönttö

Luonnollinen hyttysimuri puutarhaan tai mökille. Yksi ainoa lepakko voi pyydystää yhden yön aikana jopa lähes 3000 hyönteistä!

Lepakoiden esiintymistä rajoittaa päiväpiilojen puute, joten lepakonpöntön avulla voit houkutella näitä mielenkiintoisia kavereita pihapiiriin.

Hinta: 54,00€ (sis. alv 24%)

koottava kotimainen linnunpönttö

Koottava Linnunpönttö Ø32mm

Se yleisin pesäkolo eli lentoaukon halkaisija 32mm. Tämän pöntön todennäköisin asukas on utelias ja seurallinen talitiainen tai pippurinen kirjosieppo, joka palailee huhti-toukokuussa Afrikasta Suomeen. Kaupunkiympäristössä myös pikkuvarpunen rakentaa pesänsä mielellään tähän linnunpönttöön.

KO-KO-A koottava linnunpönttö sopii koko perheen pieneksi rakennusprojektiksi. Kokoaminen onnistuu turvallisesti täysin ilman työkaluja. Valmiin pöntön voi maalata mieleiseksi, mikä antaa suojaa ja tuo samalla oman käden jälkeä!

Tuotetta on saatavilla myös valmiiksi maalattuna.

Hinta: maalaamaton 27,90€ / maalattu 29,90€ (sis. alv 24%)

Koottava Linnunpönttö Ø28mm

Lentoaukoltaan pienistä pöntöistä on pulaa. Näitä pienempiä linnunpönttöjä kaipaavat asunnoikseen erityisesti pienet tiaiset, kuten hömö-, töyhtö-, sini- sekä kuusitiainen.

Hömötiainen ja töyhtötiainen ovat melko ranttuja pesimään valmiissa pöntössä. Niiden mieliksi pönttöä on hyvä täyttää reilusti sahanpurulla tai lahopuuulla. Näin ne pääsevät itse kaivertamaan kolonsa.

Tuotetta on saatavilla myös valmiiksi maalattuna.

Hinta: maalaamaton 27,90€ / maalattu 29,90€ (sis. alv 24%)

 

kotimainen linnunpönttö diy
KO-KO-A tuotteet koottavat linnunpöntöt ja lintulaudat

Aidosti ekologinen

Tyylikkäät tummat tuotteet istuvat luontevasti luontoon. Kotimainen ympäristösertifioitu vaneri on saanut pintaan aidosti ympäristöystävällisen Auro 160 kuultomaalin, joka on myrkytön, muoviton, liuotteeton sekä lisäaineeton. Valmiiksi pintakäsitelty on vaivaton vaihtoehto. Koottava linnunpönttö ja lintulauta tuovat piristystä pihaan!

Hyvän mielen liikelahjat

Liike-, yritys- tai henkilöstölahja voi olla enemmän kuin tuote. Koottavat linnunpöntöt ja lintulaudat tuovat onnistumisen iloa ja elämyksiä – jättäen positiivisen muistijäljen. Samalla voimme yhdessä auttaa kolopesijöitä asuntopulassa.

KO-KO-A tuotteet sopivat mainiosti kaikille sidosryhmille. Mahdollisuus profiloida tuotteet lasermerkkauksella. 

Kysy lisää!

Ekologiset liikelahjat; kotimaista designia.

Tutustu tarkemmin tuotteisiimme

Voit tilata tai tutustua tuotteisiimme tarkemmin verkkokaupassamme