Tuotteet

Koottavat linnunpöntöt ja lintulaudat sekä koottava lepakonpönttö

pesäpaikoista pulaa

PEsäpaikoista pulaa

Lahopuiden osuus vaihtelee metsissämme, mikä näkyy myös kolopesijöiden asuntopulana. Linnunpönttö sekä lepakonpönttö ovat pieniä konkreettisia luontotekoja, joilla voit edistää monimuotoisuutta.

lintujen pesintä

pöntön suojassa

Linnunpöntöt tarjoavat sekä suojaa että pesäpaikkoja. Tutustuminen pesäkoloihin on ympärivuotista eli aina on hyvä aika asettaa uusia linnunpönttöjä puihin.

KO-KO-A tuotteet tekemistä koko perheelle

luovuutta

Anna luovuutesi loistaa. Koivuvaneria on helppo käsitellä monin eri tavoin ja voit tehdä siitä juuri sellaisen kuin sinä haluat. Voit myös valita vaivattoman valmiiksi pintakäsitellyn tuotteen, mikä toimii halutessasi myös pohjamaalina.

KO-KO-A tuotteet luonnonystävältä toiselle® tekemistä koko perheelle

Luontosuhde

Omin käsin viimeistely luo vahvan tunnesiteen ja syventää luontosuhdetta. Linnunpöntöt ja lintulaudat pihapiirissä helpottavat tarkkailua ja lajien tunnistamista.

lepakonpönttö lepakon päiväpiilo

Koottava Lepakonpönttö

Luonnollinen hyttysimuri puutarhaan, mökille tai rantasaunan lähettyville. Yksi ainoa lepakko voi pyydystää yhden yön aikana jopa lähes 3000 hyönteistä!

Lepakoiden esiintymistä rajoittaa päiväpiilojen puute, joten lepakonpöntön avulla voit houkutella näitä mielenkiintoisia kavereita pihapiiriin.

Hinta: 54,00€ (sis. alv 24%)

turvallinen linnunpönttö 32mm lentoaukolla

Koottava Linnunpönttö Ø32mm

Se yleisin pesäkolo eli lentoaukon halkaisija 32mm. Tämän pöntön todennäköisin asukas on utelias ja seurallinen talitiainen tai pippurinen kirjosieppo, joka palailee huhti-toukokuussa Afrikasta Suomeen. Kaupunkiympäristössä myös pikkuvarpunen on usein rakentanut pesänsä mielellään tähän linnunpönttöön.

KO-KO-A koottava linnunpönttö sopii koko perheen pieneksi rakennusprojektiksi. Kokoaminen onnistuu turvallisesti täysin ilman työkaluja. Valmiin pöntön voi maalata mieleiseksi, mikä antaa suojaa ja tuo samalla oman käden jälkeä!

Tuotetta on saatavilla myös valmiiksi maalattuna.

Hinta: maalaamaton 27,90€ / maalattu 29,90€ (sis. alv 24%)

Koottava Linnunpönttö Ø28mm

Lentoaukoltaan pienistä pöntöistä on pulaa. Näitä pienempiä linnunpönttöjä kaipaavat asunnoikseen erityisesti pienet tiaiset, kuten hömö-, töyhtö-, sini- sekä kuusitiainen.

Hömötiainen ja töyhtötiainen ovat melko ranttuja pesimään valmiissa linnunpöntössä. Niiden mieliksi pönttöä on hyvä täyttää reilusti sahanpurulla tai lahopuuulla. Näin ne pääsevät itse kaivertamaan kolonsa.

Tuotetta on saatavilla myös valmiiksi maalattuna.

Hinta: maalaamaton 27,90€ / maalattu 29,90€ (sis. alv 24%)

koottava kotimainen linnunpönttö

Koottava Lintulauta

KO-KO-A koottava lintulauta tuo piristystä pihaan! Saatavilla on kaksi vaihtoehtoa, isompi tai sirompi malli.

Lintujen talviruokinta on mukava talvinen harrastus, joka mahdollistaa lintujen tarkkailun ja tunnistamisen lähietäisyydeltä. Järjestä oma luontolive kotipihassa!

Pihapiirissä voi hyvin olla useampi ruokintapaikka, mikä mahdollistaa monipuolisemman kattauksen ja tuo mahdollisesti paikalle useita eri lintulajeja ruokailemaan.

Hinta: 24,90/29,90€ (sis. alv 24%)

Koottavat lintulaudat lintujen ruokintaan.
KO-KO-A tuotteet koottavat linnunpöntöt ja lintulaudat

Aidosti ekologinen

Tyylikkäät tummat tuotteet istuvat luontevasti luontoon. Kotimainen ympäristösertifioitu vaneri on saanut pintaan aidosti ympäristöystävällisen Auro 160 kuultomaalin, joka on myrkytön, muoviton, liuotteeton sekä lisäaineeton. Valmiiksi pintakäsitelty on vaivaton vaihtoehto. Koottava linnunpönttö ja lintulauta tuovat piristystä pihaan!

Hyvän mielen liikelahjat

Liike-, yritys- tai henkilöstölahja voi olla enemmän kuin tuote. Koottavat linnunpöntöt ja lintulaudat tuovat onnistumisen iloa ja elämyksiä – jättäen positiivisen muistijäljen ja innostaen tarkkailemaan lähiluontoa. Samalla voimme yhdessä auttaa kolopesijöitä asuntopulassa.

KO-KO-A tuotteet sopivat mainiosti kaikille sidosryhmille. Mahdollisuus profiloida tuotteet lasermerkkauksella. 

Kysy lisää!

Ekologiset liikelahjat kotimainen design

Tutustu tarkemmin tuotteisiimme

Voit tilata tai tutustua tuotteisiimme tarkemmin verkkokaupassamme