Meistä

KO-KO-A tuotteet

KO-KO-A tuotteet on lappilainen yritys, joka valmistaa tuotteet kotimaisena käsityönä. Kotimaisesta koivuvanerista syntyvät tuotteet ovat ekologisia, laadukkaita ja pitkäikäisiä.

Toivomme tuotteidemme innostavan ja lisäävän entisestään kiinnostusta lähiluontoon. Tuotteiden kokoaminen ja luonnon tarkkailu tarjoaa mukavaa yhteistä tekemistä koko perheelle! KO-KO-A® lepakonpöntön, lintulautojen ja linnunpönttöjen rakentaminen on lisäksi helppoa ja turvallista, sillä se onnistuu täysin ilman työkaluja.

Ja vaikka olemme lappilainen yritys, niin ei tarvitse lähteä napapiirille saakka ostoksille, vaan voit tilata tuotteitamme näppärästi netistä. Suurempia eriä, kuten liikelahjoja, voimme pintakäsitellä sekä lasermerkitä toiveidenne mukaisesti. Kysy lisää!

Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Valmistamme tuotteet EKOenergialla.

KO-KO-A tuotteet lappilainen yritys
linnunpönttö leppälintu kottarainen hömötiainen talitiainen kirjosieppo harmaasieppo punarinta sinitiainen töyhtötiainen lapintiainen varpunen pikkuvarpunen käenpiika käki

LUONNON-YSTÄVÄLTÄ TOISELLE®

Rakastamme luontoa ja haluamme tukea luonnon monimuotoisuutta. Tuotesuunnittelumme keskiössä ovat aina tulevat asukkaat.

Tutustu tarkemmin tuotteisiimme

Voit tilata tai tutustua tuotteisiimme tarkemmin verkkokaupassamme