Meistä

KO-KO-A tuotteet

KO-KO-A tuotteet on lappilainen yritys, joka valmistaa tuotteet kotimaisena käsityönä. Kotimaisesta koivuvanerista syntyvät tuotteet ovat ekologisia, laadukkaita ja pitkäikäisiä.

Toivomme tuotteidemme innostavan ja lisäävän entisestään kiinnostusta lähiluontoon. Tuotteiden kokoaminen ja luonnon tarkkailu tarjoaa mukavaa yhteistä tekemistä koko perheelle! KO-KO-A lintulautojen ja linnunpönttöjen rakentaminen on lisäksi helppoa ja turvallista, sillä se onnistuu täysin ilman työkaluja.

Ja vaikka olemme lappilainen yritys, niin ei tarvitse lähteä napapiirille saakka ostoksille, vaan voit tilata tuotteitamme näppärästi netistä. Suurempia eriä, kuten liikelahjoja, voimme pintakäsitellä sekä lasermerkitä toiveidenne mukaisesti. Kysy lisää!

Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Valmistamme tuotteet EKOenergialla.

KO-KO-A tuotteet lappilainen yritys
avainlippu linnunpönttö

LUONNON-YSTÄVÄLTÄ TOISELLE®

Rakastamme luontoa ja haluamme tukea luonnon monimuotoisuutta. Tuotesuunnittelumme keskiössä ovat aina tulevat asukkaat.

 

100 lintulajia vuodessa -haaste

Kuten haasteen nimi kertoo, tarkoituksena on siis yksinkertaisesti havaita ja tunnistaa 100 lintulajia kalenterivuoden aikana. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan tarkoituksena on oppia havainnoimaan luontoa ja parantaa omaa lintujen tunnistustaitoa. Lisätiedot 100 lintulajia vuodessa -haasteesta BirdLife Suomen nettisivuilta. Somessa eli sosiaalisessa mediassa haasteen aihetunnisteena toimii #100lintulajia

Meidän lintujen bongailua voit seurata Instagramin Tarinat-osiossa. Ajatuksena on napata jokaisesta lintulajista tunnistuskelpoinen kuva Tarinat-osioon ja loppuvuodesta 2022 sitten nähdään, että miten lähelle 100:tta lintulajia ylletään vai mennäänkö jopa yli! Ota siis tili @kokoatuotteet seurantaan, ja eipä muuta kuin tiirailemisiin!
 

Tutustu tarkemmin tuotteisiimme

Voit tilata tai tutustua tuotteisiimme tarkemmin verkkokaupassamme